*** София. От 10.00 часа Министерският съвет ще проведе редовно заседание *** София. От

...
***
София.
От 10.00 часа Министерският съвет ще проведе редовно заседание ***
София.
От
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 8 юни 2022 г.

***

София.

От 10.00 часа Министерският съвет ще организира постоянно съвещание

***

София.

От 10.00 часа в постройката на Министерството на стопанската система и промишлеността на ул. Славянска 8 ще се организира конференция на управленията на „ Държавна Консолидационна Компания “ ЕАД и „ Кинтекс “ ЕАД ще дадат взаимна конференция

***

София.

От 11,30 часа, в зала 702 в АПИ ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ Тодор Василев ще подпише договорите за планиране и строителство и за строителен контрол на тунела под Шипка.

***

София.

От 13.00 часа в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча “ 23 ще се организира конференция на тематика: Оценка за актуализацията на държавния бюджет.

***

София.

От 14.00 часа в Министерство на околната среда и водите ще се организира конференция по настоящи тематики:

–Националният отчет за положението и опазването на околната среда;

–Наказателните процедури на Европейска комисия против България в областта на околната среда;

–Проблемът с инвазивните типове и ограничения за предотвратяването му.

***

София.

От 16.00 часа в Шератон София Хотел Балкан, зала Средец ще бъде открита конференцията „ Три морета: нововъведения и енергийна сигурност”

***

София.

От 17.30 ч. в Централното предверие на Националната библиотека „ Св. св. Кирил и Методий “ ще бъде открита галерия на гравюри: „ Образът на Дон Кихот през вековете “ – издания от фонда на Националната библиотека.

***

Варна.

От 9.30 часа в Областна администрация Варна ще се състои брифинг на регионалния шеф Благомир Коцев

***

Варна.

От 15.30 часа във фоайето пред зала " Варна ". на посещаване в Община Варна ще бъде посланикът на Кралство Дания в Република България Н. Пр. Йес Брогорд Нилсен. За медиите е планувано изказване след срещата.

***

Варна.

От 18.00 часа в Градската художествена изложба – Варна ще бъде открита Юбилейна галерия на Маргарита Денева

***

Варна.

От 18,30 часа в Арт Галерия Ларго във Варна ще се открие интернационална сборна изложба-графика „ 60х60 – Търсещият разум “. Изложбата е пътуващ план на белгийската графична изложба “Epreuve d’artiste” и включва произведения на 90 създатели от 35 страни от целия свят, всички изпълнени в класическите техники на дълбокия щемпел, в кръгла форма с диаметър 12 см. До този миг изложбата е посетила повече от 20 града в Европа, Азия и Северна Америка, а Варна е следващата ѝ спирка.

***

Кубратово.

От 9.00 часа във връзка Световния ден на океаните на 8 юни екип от Министерството на околната среда и водите и четвъртокласници от 120 ОУ „ Георги Раковски “ ще посетят пречиствателната станция за отпадни води в Кубратово, оповестиха от министерството.

Обиколката ще стартира в 9.00 часа и ще продължи до 10.30 часа.

***

Мездра.

От 17.30 часа в заседателната зала на Община Мездра ще се организира полемика " Какво е да си българин в днешна Македония? " Гост ще бъде Петър Колев - етнически българин, ръководител на „ Граждански либерален съюз “ в Република Северна Македония.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Република България „ Захарий Княжески “ ще се състои Годишен концерт на учениците на Нина Димитрова от НУМСИ „ Христина Морфова”.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културен център „ Стара Загора “ ще се организира благотворителен концерт на ДЮССИ „ Алегра “ – Стара Загора

***

Шумен.

От 9.30 часа в зала „ Тича “ на хотел „ Шумен “XVI ще започва Национална конференция по проблемите на предварителната защита на използването и злоупотребата с наркотични субстанции ще се организира от 8 до 10 юни в Шумен. Събитието се провежда от Община Шумен и Общинския съвет по наркотични субстанции със съдействието на Секретариата на Националния съвет по наркотични субстанции и Националния център по публично здраве и разбори.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР