София. Основното послание на ДПС е, че ние имаме програма

...
София. Основното послание на ДПС е, че ние имаме програма
Коментари Харесай

Станислав Анастасов, ДПС: Имаме програма за ускорено икономическо развитие и подготвени млади хора, които искат да променят нещата в държавата

София. Основното обръщение на Движение за права и свободи е, че ние имаме стратегия за ускорено икономическо развиване, имаме и готови младежи и фрагменти, които са се завърнали от София в районите, и от Европа, и зад океана в България и желаят да трансформират нещата в страната, тъй като те не се призвани да наследят най0бедната страна в Европейски Съюз, последна в съвсем всички ранглисти и да връщат борчовете на едно десетгодишно ръководство. Това сподели в изявление за предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия лидерът на листата на Движение за права и свободи във Видин Станислав Анастасов. Той е и на трета позиция в 11 МИР – Ловеч.

„ Движение за права и свободи поставя повече старания, в сравнение с в други акции, тъй като се опитваме и съблюдаваме всички противоепидемични ограничения. От друга страна, употребявайки новите технологии, само че ние се опитваме да не губим директния контакт с гласоподавателя на Движение за права и свободи. Казвам това, тъй като тези избори са извънредно значими макар пандемичната конюнктура. Това са може би най-важните избори след 1989 година, тъй като и в този момент, както и тогава, са налице доста от детайлите на тоталитарната страна “, добави той.

По думите на Анастасов в демокрацията в България е отслабена, а властта е еднолична.

„ Няма държавни органи или институции, или където ги има, те са в спор и се борят за сметка на бизнесите и жителите. И най-лошото е, че няма посока на придвижване. Няма посока за развиване “, уточни той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР