София. Опитът ГЕРБ да бъде заобикалян при съставянето на правителство

...
София. Опитът ГЕРБ да бъде заобикалян при съставянето на правителство
Коментари Харесай

Даниел Митов, ГЕРБ: Опитът ГЕРБ да бъде заобикалян при съставянето на правителство може да доведе страната до криза

София. Опитът ГЕРБ да бъде заобикалян при съставянето на държавно управление може да докара страната до рецесия. Това сподели Даниел Митов, определен за депутат от ГЕРБ-СДС в 25 МИР София-град, на конференция в централата на партията, на която беше показан разбор на изборните резултати, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Временните изводи на отчета на ОССЕ изрично споделят, че главните свободи по време на изборния развой в България са спазени. Изборната администрация е работила съответно. Изборите са били конкурентни и изборната правна рамка обезпечава съответна основа за провеждането на демократични избори. Това споделям във връзка всички мантри за това по какъв начин изборното законодателство би трябвало да бъде променено. Друго умозаключение, което на мен ми направи усещане, е, че изборният развой е бил фокусиран най-вече върху персони, а не върху платформи. Страната има потребност от хрумвания за развиването си, хрумвания за ръководство, а не фокусиране върху това кого да изстържем, махнем и всевъзможни такива прилагателни. Не може фокусирането върху една персона да бъде градивна политическа цел “, добави той.

Даниел Митов акцентира, че никой не може да оспори легитимността на 45-ото Народно заседание. Той добави, че ГЕРБ е спечелила изборите с голяма преднина пред партията на Слави Трифонов „ ИТН “.
„ ГЕРБ не може да бъде заобикалян в Народното събрание. Повече от 1/4 от българските гласоподаватели, отишли до урните, дадоха вота си за ГЕРБ “, уточни той.
Митов уточни, че най-важно е България да има устойчиво държавно управление.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР