София. Омбудсманът Мая Манолова организира дискусия по повод общественото обсъждане

...
София. Омбудсманът Мая Манолова организира дискусия по повод общественото обсъждане
Коментари Харесай

Експерти и граждани обсъждат при омбудсмана Мая Манолова променя ли нещо новата формула за сградна инсталация на 29 май

София. Омбудсманът Мая Манолова провежда полемика във връзка публичното разискване на промени в Наредба № 16-334 за топлоснабдяването, препоръчани от Министерството на енергетиката. Това оповестиха от пресцентъра на Омбудсмана на Република България .
Форумът ще се състои на следващия ден, 29 май 2019 година, от 11.00 часа в институцията на омбудсмана на ул. „ Георг Вашингтон “ № 22 в София.
Защитени ли са правата и ползите на потребителите с измененията в наредбата, разрешават ли фактуриране на фактически отдадената и потребена топлинна сила от сградната апаратура, са част от въпросите, на които ще се търси отговор.
Поканени да вземат участие са всички виновни и заинтригувани страни – Министерството на енергетиката, Комисията по енергетика към Народно събрание, Комисия за водно и енергийно контролиране, Столичен общински съвет, Комисия за защита на конкуренцията, Комисия за отбрана на потребителите, Българска национална асоциация „ Активни консуматори “, Сдружение за правна помощ на потребителите, Федерация на потребителите в България, Гражданско придвижване „ Днес “, топлофикационни сдружения, Асоциация на сдруженията за топлинно счетоводство, Асоциация за контролиране връзките в етажната благосъстоятелност „ Справедливост “ и жители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР