София. Очевидно, президентът Радев има качества, които народът е преценил,

...
София. Очевидно, президентът Радев има качества, които народът е преценил,
Коментари Харесай

Россен Плевнелиев, президент : Ако президентът е спойката на новото правителство, тогава имаме задкулисие

София. Очевидно, президентът Радев има качества, които народът е решил, че са значими. Но въпреки това, имаше и проект през всички тези месеци на служебното държавно управление - по какъв начин да създадем по този начин, че да спечелим политическата борба. Това разяснява в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия Росен Плевнелиев, президент на Република България в интервала 2012-2017 година " Ако президентът е заварката на новото държавно управление, тогава имаме задкулисие, няма да е добре ", съобщи Плевнелиев.

" Хорото на тези, които танцуваха в изборната нощ, не беше премислено и не биваше да се случва, най-малкото тъй като в същата нощ имаше над 200 умряли от Коронавирус ", уточни той.

По думите на Плевнелиев най-ниската допустима изборна интензивност не е причина който и да било да си мисли, че е победител, а за покорност и за работа в интерес на хората.

Той разяснява и въпроса за Крим, откакто в предизборния спор по Българска национална телевизия президентът Румен Радев съобщи, че Крим е съветски. " Ако ние желаеме да има мир за нашите деца, белким не осъзнаваме, че мирът би трябвало да се съблюдава от всички, в това число от най-силните ", акцентира Плевнелиев. " Аз мисля, че с дейностите си президентът Радев сподели и потвърди, че той бута България към казахските степи - на изток ", означи той.

" Аз желая и ще не преставам да желая Европейски Съюз да се бори повече против замразените спорове ", съобщи още Плевнелиев.

Той разяснява и водачите на новата партия " Продължаваме промяната " - Кирил Петков и Асен Василев, които завоюваха парламентарните избори на 14 ноември. " Мисля, че има някакво подобие и с министър-председателя Станишев, тъй като в случай че си спомняте, тогава мощният президент Първанов на практика поддържа един млад социалист, водач като Сергей Станишев, който внезапно пое управлението на партията и стана министър-председател ", посочи Плевнелиев. " Ако Кирил Петков стане министър-председател, той би трябвало да отстоява своята самостоятелност ", акцентира той.

" Мандатът на президента Радев съгласно мен е изпразнен от наличие ", съобщи още Росен Плевнелиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР