София. Обновяване на пътната маркировка, знаци и тръбно-решетъчни парапети ще

...
София. Обновяване на пътната маркировка, знаци и тръбно-решетъчни парапети ще
Коментари Харесай

София: Обновяване на пътната маркировка, знаци и тръбно-решетъчни парапети ще бъде извършено около училища и детски градини преди първия учебен ден

София. Обновяване на пътната маркировка, знаци и тръбно-решетъчни парапети ще бъде осъществено към учебни заведения и детски градини. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община. Със заповед на кмета на София е основана организация преди първия образователен ден - 15 септември да бъдат тествани регионите към учебни заведения и детски градини. Извършва се възобновяване на пътната маркировка, пешеходни пътеки, както и тръбно-решетъчни парапети, които са в неприятно положение. Предпазни парапети към този момент са сменени и по бул. “Тодор Александров “, сред бул. “Христо Ботев “ и бул. “Мария Луиза “, на Ларгото в спирката на трамваите, по бул. “България “, по ул. “Лютиче “ - при трамвайната спирка.
Предстои да бъде сменен тръбно-решетъчен парапет по бул. “Панчо Владигеров “, при кръстовището с бул. “Сливница “.
Столичен инспекторат и компаниите, ангажирани с почистването на града основават организация за миене на дворове на учебните заведения преди първия образователен ден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР