София. Ние сме тези, които казаха, че доходите трябва да

...
София. Ние сме тези, които казаха, че доходите трябва да
Коментари Харесай

Искрен Веселинов, ВМРО: Ние сме тези, които казаха, че доходите трябва да се вдигат и превърнахме това в политика

София. Ние сме тези, които споделиха, че приходите би трябвало да се подвигат и превърнахме това в политика. Това сподели Искрен Веселинов - лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация в 25 МИР София в предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия . „ В рамките на това ръководство ние успяхме да реализираме не малко за преодоляване на рецесията. Успяхме да овладеем рецесията на длъжниците. Направихме този мораториум, който ги избави. Наше беше предлагането и то влезе в закона. Успяхме да приемем пакет от ограничения за поддръжка на туризма, това също беше наше предложение, както и ограниченията за поддръжка на родителите, които си стоят у дома. НОЩ би трябвало да бъдат малко по-гъвкави. Трябва да има дисциплинираност и ограничения. Нека затварянето да бъде най-много за тези 10 дни, да се даде опция на бизнеса да се съвземе след пандемията и да се обърнем към персоналната отговорност и към уязвимите групи. Не виждам по какъв начин ще бъде опазването на здравето, в случай че не работи бизнесът “, уточни Веселинов.

„ За нас е значимо да даваме помощи на хората, значимо е да позволим на хората да си изкарат заплатите и на бизнеса да работи. Трябва да се откри салдото сред стерилната среда, която потвърдено не работи в Европа. „ Демократична България “ са тук от началото на Прехода и в този момент желаят да се разсънят новородени. Участвали са три пъти в ръководство. От началото на прехода са тук и са проблем. Не споделям, че се оправяме добре с рецесията, а споделям, че се оправяме по този начин, както всички “, уточни той.

„ Проблемът с приходите има доста измерения, само че главният за нас постоянно е бил демографският. България е страната с най-вече миграция. Ние сме тези, които споделиха, че приходите би трябвало да се подвигат и превърнахме това в политика. Не приказвам единствено за минималната пенсия от 300 лева, а за растежа на приходите като цяло. В България всеки би трябвало да получава съизмеримо на труда си. По отношение на бизнеса не предвиждаме нови налози, а считаме, че би трябвало да бъдат отстранени налог „ Уикенд “, налог „ Дивидент “, едноличните търговци би трябвало да получат по-нисък налог и на това ще заложим “, добави Веселинов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР