София. Ние бяхме и оставаме себе си - партия с

...
София. Ние бяхме и оставаме себе си - партия с
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП:Ние бяхме и оставаме себе си - партия с програма и цели и не се влияем от залитанията на новите, нито от съпротивата на модела

София. Ние бяхме и оставаме себе си - партия с стратегия и цели и не се влияем от залитанията на новите, нито от съпротивата на модела. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на група, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Какво ни отличи през това време - един месец от всички други партии? Новите ни нарекоха партия на статуквото и високомерно отхвърлила нашето оферти. Накичихте се с етикети партия на митинга. Когато не сте си помисляли за митинг, в продължение на 4 години, Българска социалистическа партия тук се бореше с това статукво. Ние катогерично не сме статукво на Борисов и модела му, само че сме систематична, поредна, кардинална партия, която каквото правеше в последните 4 години, това прави и в този момент ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

По думите й за този един месец всички партии в Народното събрание са се отказали от обещанията си. " Ние от нито едно. Не единствено че не се отказахме, а ги внесохме като оферти, политически аргументирани и финансово обезпечени. Ние бяхме и оставаме и ще бъдем себе си - партия с стратегия и цели, които не са конюнктурни. Те не се въздействат нито от залитанията на новите, нито от съпротивата на модела. Сигурна съм, даже да не го признаете, че се уверихте, че смяна на модела без Българска социалистическа партия е невъзможна ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.
Деница КИТАНОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР