София. Нека всеки да използва следващия месец, за да се

...
София. Нека всеки да използва следващия месец, за да се
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, „Републиканци за България“: Нека всеки да използва следващия месец, за да се запознае с програмите на политическите сили и с хоризонта, който предлагат за страната

София. Нека всеки да употребява идващия месец, с цел да се запознае с стратегиите на политическите сили и с хоризонта, който всяка от тях предлага за страната. Това сподели водачът на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов във връзка началото на предизборната акция, оповестиха от пресцентъра на партията .

„ Искам да се обърна с признателност към всички, които упражниха правото си на глас при предходния избор на 4 април, тъй като това е демонстрация на гражданска отговорност. За страдание, партиите, изпратени в Народното събрание с гласовете и волята на хората, не демонстрираха същата отговорност и ето ни още веднъж в предизборна конюнктура “, уточни той.

„ Знам, че обществото към този момент е изморено от всичко това. Но въпреки всичко приканвам – дано всеки да употребява идващия месец, с цел да се запознае с стратегиите и задачите на политическите сили и с хоризонта, който всяка от тях предлага за страната. Само по този начин, след изборния ден, ще можем да сме спокойни, че сме дали своят вот рационално и далновидно, а не подвластни на страст и артистизъм.
Заради непрекъснатите си многочислени срещи в цялата страна, аз съм уверен, че рационалните хора не желаят бъдещето на страната да зависи от политици с неразбираеми цели, с непредвидими реакции и непрогнозируеми дейности “, съобщи Цветанов.

„ Републиканци за България “ е партията с най-ясен профил - десен, проевропейски и проатлантически! Надявам се, в този избирателен месец да успеем да стигнем до доста повече хора, които да припознаят нашите послания.
Знам, че са доста българите, които не престават да имат вяра в силата на десните хрумвания, на полаганите старания, на устойчивите общи резултати, постигани с непрестанно надграждане. И моят апел е тъкмо към тези хора – активизирайте се! Защото на обществото е нужно успокоение и единство. Но са нужни и правила, важащи с идентична мощ за всеки. “, добави той.

„ Благодаря на всички, които към този момент ни поддържаха с номер 21 в бюлетината, въпреки да бяхме партия, едвам на шест месеца. Благодаря на нашите поддръжници, които не се изплашиха и не се огънаха при натиска, който им се оказваше по места.
Благодарение на техните гласове, партията мина сполучливо през своя първи политически изпит, с цел да укрепва и да се трансформира в резистентен политически план на рационалните, работещи и виновни хора.
Съдбата реши Политическа партия „ Републиканци за България “ още веднъж да бъде с номер 21 на вота.
С този номер ще гласуваме за страна с правила! “, добави Цветанов.

Повече от Политическа партия " Републиканци за България " ще откриете на уеб страницата на партията -.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР