София. Нека ГЕРБ да освободят етажите, за да може НДК

...
София. Нека ГЕРБ да освободят етажите, за да може НДК
Коментари Харесай

Министър Велислав Минеков: Нека ГЕРБ да освободят етажите, за да може НДК да се възстанови, това писмо не е наказание, ние си връщаме собственост

София. Нека ГЕРБ да освободят етажите, с цел да може НДК да се възвърне, това писмо не е наказване, ние си връщаме благосъстоятелност. Това сподели пред публицисти пред централата на Политическа партия ГЕРБ министърът на културата Велислав Минеков, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Предлагам ГЕРБ да се изместят от тези два етажа на НДК. Ще им намерим почтено място. Помолил съм регионалният шеф да търси такова. Това е една молба, правно съображение има. Тези два етажа са взети с една нещастна заповед на господин Плевнелиев. Тази неразбираема изгода, както те я дефинират, е в действителност съмнителна. Нека да освободят етажите, с цел да може НДК да се възвърне “, уточни Минеков.

„ Кратък е срокът за това да освободят етажите. Това е молба, в случай че не става с нея, ще опитаме по законовия ред. Това може да се случи с решение на Министерски съвет, с цел да може НДК да се възвърне. Загубите са големи. Партия ГЕРБ е трансформирала закона, тъй че да им е комфортно и да не заплащат наем “, сподели още министърът.

„ Налага се да се знае какво се е случило. Този абордаж на двата етажа е в действителност безсрамен и е извънредно време това да се случи. Новата постройка ще е където реши регионалният шеф. Има задоволително празни места, тъй че няма проблем с това. Помолил съм го да търси място за ГЕРБ “, съобщи той.

„ Би било пагубно да не заплащат още веднъж наем на новото място. Няма да даваме повече партийни офиси. Не всички партии са в безвъзмездни офиси. Ако това писмо не бъде признато в деловодството, ще го изпратим по длъжностен път. Дошъл съм на благосклонност и без полиция. Няма нищо ужасно от това, че идва министър. Аз не съм нападател, с цел да срещам стена. Разбирам, че те са привикнали със закани, само че аз на закани не се поддавам “, добави той.

Той се пошегува, че му е дадено да е космонавт поради тази акция, а не му е обещан дипломатически пост. " Това не е наказване, ние си връщаме благосъстоятелност, тъй като за този интервал загубите са основни. Как да спасим НДК? С концерти и изложения ли? “, запита Минеков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР