София. Най-новите смартфони предлагани от Vivacom са и . Моделите

...
София. Най-новите смартфони предлагани от Vivacom са и . Моделите
Коментари Харесай

Vivacom допълва портфолиото си с два нови 5G смартфона от Xiaomi

София. Най-новите смарт телефони предлагани от Vivacom са и. Моделите съчетават висока продуктивност, мощни процесори, впечатляващи камери, издръжливи акумулатори и други отличителни характерности. Xiaomi Mi 11i е последното попълнение в 5G портфолиото на Vivacom със съвместими устройства с 5G мрежата, а Xiaomi Mi 11 Ultra 5G работи с цялостна функционалност в 2G, 3G и 4G и се чака старт на работата в 5G мрежата на Vivacom по-късно през лятото.

Флагманът е най-мощният модел на марката. Той употребява 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 888 с усъвършенствана охлаждаща система. Смартфонът предлага объл и от четирите страни 6,81-инчов AMOLED WQHD+ екран с периодичност на освежаване на картината 120 Hz за изящни, детайлни и наситени изображения. Отличителна линия на Xiaomi Mi 11 Ultra е вторият дребен AMOLED Touch екран на гърба на устройството. С негова помощ потребителите могат да наблюдават времето, известията си и да одобряват или отхвърлят позвънявания даже когато смарт телефонът е с екрана надолу, а също и елементарно да си вършат селфита с впечатляващата съществена камера на устройството.

Специално за феновете на фотографията, флагманът е оборудван с отличителна тройна съществена камера с вграден изкуствен интелект. Тя комбинира три обектива - 50МР главен, 48МР телефото и 48МР ултраширокоъгълен, обхващащ 128 градуса от зрителното поле. Телефото датчикът предлага до 120 пъти приближение и до 5 пъти оптичен зуум, с цел да се запечатат детайлите даже и на далечни обекти. Xiaomi Mi 11 Ultra поддържа запис на видео с качество 8K.

Моделът е екипиран с издръжлива батерия с потенциал 5000 mAh, която се зарежда до 100% единствено за 36 минути, благодарение на Turbo Power зареждането. Смартфонът употребява най-новото покритие на гърба и екрана Corning Gorilla Glass Victus и има документ за водоустойчивост IP68, който го защищава от пръски вода или слаб дъжд.
Флагманът Xiaomi Mi 11 Ultra се предлага единствено в онлайн магазина на Vivacom, в композиция със спортната смарт гривна Mi Band 5 на цена от 90,98 лева на месец с проект Unlimited 50.

Вторият смарт телефон е по-достъпен модел от серията Mi 11 на Xiaomi. Въпреки, че е от междинен клас, устройството съчетава всички значими характерности на флагманите от серията. Високата продуктивност на модела е обезпечена от процесора Qualcomm Snapdragon 888, употребен и при Mi 11 Ultra. Дисплеят му е 6.67-инчов Super AMOLED, с резолюция 1080х2400 пиксела за детайлно и прелестно зрително преживяване при гледане, а честотата на освежаване на картината е 120 Hz.

Mi 11i има тройна съществена камера извънредно подобаваща за кинематографична снимка. Тя комбинира 108МР главен датчик, 8МР ултраширокоъгълен датчик със 119 градусов зрителен ъгъл и 5МР телефото обектив и също може да записва 8K видеа. Моделът се отключва посредством датчик за пръстови отпечатъци, намиращ се на бутона на включване, и има покритие Corning Gorilla Glass 5.

Xiaomi Mi 11i се предлага в онлайн магазина на Vivacom и в цялата комерсиална мрежа, в комплект със спортната смарт гривна Mi Band 5. Цената му единствено до края на месец юни в онлайн магазина на Vivacom e 39,98 лева на месец в композиция с проект Unlimited 50.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР