София. Нашата Родина е България и никога не е било

...
София. Нашата Родина е България и никога не е било
Коментари Харесай

Халил Летифов, ДПС: Нашата Родина е България и никога не е било поставяно под въпрос точно това

София. Нашата Родина е България и в никакъв случай не е било поставяно под въпрос тъкмо това.
Това сподели заместник-председателят на Движение за права и свободи и лидер на листата на Движение за права и свободи в 27-ми МИР Стара Загора Халил Летифов в предаването " Лице в лице " по бТВ .

Той уточни, че схваща заигравката. " Ние сме отстоявали тази позиция - целостта на нашата Родина, единението на българската нация и отстояването на демократичните правила в тези 30 години от основаването на Движение за права и свободи ", уточни още Летифов.

" Изгубени в превода се оказаха много хора само че една част от тях го употребяват напълно с предизборни цели. Що се отнася до президента, имам вяра, че и той ще откри кой да му преведе. Ако се запознае с програмните документи и с позицията на Движение за права и свободи последните 30 години няма да има подозрение ", разяснява още заместник-председателят на Движение за права и свободи.

Водачът на листата на Движение за права и свободи В 27-ми МИР Стара Загора разяснява и глобените лица по закона " Магнитски ".
Той акцентира, че позицията на Движение за права и свободи е била доста ясна. " Преди да се разграничим от който и да е било, се надяваме да забележим обстоятелствата и доказателстват, които са свързани с съответния лист и правенето на службата на Министерство на финансите за надзор на задграничните активи ", съобщи още Халил Летифов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР