София. Начинът за решаване на проблемите и отваряне на европейски

...
София. Начинът за решаване на проблемите и отваряне на европейски
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев: Начинът за решаване на проблемите и отваряне на европейски път за РСМ минава преди всичко през София

София. Начинът за решение на проблемите и отваряне на европейски път за РСМ минава на първо място през София. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Заедно с президента Стево Пендаровски освен ще отдадем респект към делото на светите братя в Рим, само че и двете делегации ще пътуваме дружно в един аероплан, с цел да заявим нашата ясна взаимна политическа воля, че ще развиваме връзките сред двете ни страни в дух на доверие, другарство и добросъседство ", съобщи президентът.

Относно двустранните връзки сред България и РСМ, Радев съобщи: „ Изведнъж станах доста забавен за всички европейски водачи. На ден имам предложения и приказвам най-малко с двама министър председатели, един президент и един еврокомисар “.

„ Към България има голямо внимание, няма да споделям думата напън, само че да не забравяме, че България е страната член на Европейски Съюз и това значи доста “, съобщи той. Президентът добави, че страната ни ще се обърне за взаимност към останалите членове на Европейски Съюз.

„ Най-важното е България да не позволява в Европейски Съюз да бъде импортиран проблем. Аз мисля, че методът за решение на проблемите и отваряне на европейски път за РСМ минава на първо място през София. Ние би трябвало между тях, умерено, искрено и умерено да решим нашите двустранни проблеми, сподели още Радев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР