София. На работна среща министър Илин Димитров обсъди с представители

...
София. На работна среща министър Илин Димитров обсъди с представители
Коментари Харесай

Служебният министър на туризма д-р Илин Димитров проведе работна среща с представители на Националния борд по туризъм

София. На работна среща министър Илин Димитров разиска с представители на Националния ръб по туризъм настоящи въпроси в бранша, решаването на част от острите проблеми, които са и част от целите, задачите и програмата на Министерството на туризма по време на служебния кабинет, оповестиха от министерството .
Фокус на срещата беше нуждата от основаването на единна браншова организация, което е един от главните цели на министър Димитров. Представителите на НБТ показаха безапелационната си поддръжка за основаване на единна организация, която да съставлява саморегулиращо се обединяване в бранш туризъм, споделиха практики и показаха подготвеност за присъединяване в работната група за разработване на закон за единна браншова организация.
С представителите на НБТ бяха разисквани още проектите за изработването на закон за Гаранционен фонд, дейни маркетингови дейности, облекчение на рекламата в интернационалните цифрови платформи и други настоящи проблеми на бранша. На срещата бяха разисквани потребни хрумвания и практики, които да улеснят конгресния туризъм.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР