София. На 20-и и 30-и май 2022, в София с

...
София. На 20-и и 30-и май 2022, в София с
Коментари Харесай

Представиха платформа за предприемачество в спорта за лица с увреждания

София. На 20-и и 30-и май 2022, в София благодарение на бранш „ Адаптирана физическа интензивност и спорт “, към Национална Спортна Академия „ Васил Левски “ се организираха популяризиращи събития в границите на план PARAdig /Dual-Track Careers for Para-Athletes/, който се извършва в партньорство от организации с богат опит в областта на приспособените спортове, измежду които Европейски Паралимпийски Комитет, Министерство на спорта – Швеция, Хърватски Паралимпийски Комитет.

Проект „ ParaDig “ слага основите на бизнес и предприемачески умения, приспособени към потребностите на лицата с физически провокации, за да им обезпечи пълноценно личностно и професионално развиване. България работи интензивно в границите на самодейността в съдействие сред Национална спортна академия „ Васил Левски “ и Асоциация за развиване на българския спорт, като актуалното събитие притегли млади спортни експерти, които се срещнаха с плана и неговите резултати, както и паралимпийци и спортисти с увреждания част от „ Българска асоциация за рекреация, интеграция и спорт “ /БАРИС/.

Платформата ParaDig, създадена в границите на плана, е налична на адрес: https://paradig.eu/, като достъпът до нея е изцяло безвъзмезден след къса регистрация. Проект PARAdig е европейска самодейност, финансирана от стратегия Еразъм+ на Европейския съюз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР