София. На 1, 2 и 3 октомври с голямо удоволствие

...
София. На 1, 2 и 3 октомври с голямо удоволствие
Коментари Харесай

Безплатни консултации за пациенти с очни заболявания с офталмолога доц. д-р Хасан Арифоглу на 1 и 2 октомври в София и на 3 октомври в Кърджали

София. На 1, 2 и 3 октомври с огромно наслаждение посрещаме за първи път, офталмолога доцент доктор Хасан Арифоглу. Авторитетният офталмолог от университетската болница „ Окан “ в Истанбул ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с очни болести на 1 и 2 октомври 2021г. в гр. София, и на 3 октомври в гр. Кърджали. Той ще гостува по покана на шефа на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ – Звезделина Лютфи и в границите на самодейността на здравния информативен център за даване на достъп до най-иновативните и съвременни технологии в медицината. Това оповестиха от пресцентъра на ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ .

Всички пациенти с очни болести могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с офталмолога, по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 и 0878 500 940, и да си запишат час.

Безплатните съвещания с доцент доктор Хасан Арифоглу са ориентирани към:
- пациенти с към този момент открити болести
- пациенти, нуждаещи се от второ мнение
- пациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция

Кой е доцент доктор Хасан Арифоглу?
Доц. доктор Арифоглу приключва магистратура в Университета Erciyes. Там учи от 1997 до 2003г. Стажа си по Очни заболявания организира в Учебно-изследователска болница в Анкара Ататюрк/ Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi/ 2005-2010. През 2017 г става „ Асистент “ към Университета Okan - Okan Üniversitesi. Същата година получава степен „ Доцент “ по очни заболявания – в ÜAK.

Професионален опит
През годините, в които доцент доктор Арифоглу израства професионално, той практикува в едни от най-престижните учебно-изследователски лечебни заведения:
- 2005-2010 - Учебно-изследователска болница в Анкара Ататюрк, Анкара – Асистент лекар
- 2010-2011 - Учебна и изследователска болница за очи в Анкара, Анкара – Специалист
- 2011-2012 - Държавна болница Качкар, Ризе – Специалист
- 2012-2017 - Учебно-изследователска болница Кайсери, Кайсери – Специалист
- 2017- до през днешния ден - Университет Окан – Доцент лекар

Основните клинични области на интерес на доцент доктор Хасан Арифоглу включват:
- Катаракта
- Глаукома
- Астигматизъм
- Късогледство
- Проблеми с ретината
- Зрителни увреждания
- Очни възпаления
- Страбизъм
- Отлепване на ретината
- Болест на „ жълтото леке “
- Макулна дупка

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Хасан Арифоглу на 1 и 2 октомври 2021г. в София, и на 3 октомври в Кърджали, би трябвало да си запишат час авансово на:
- телефони: 0879 977 402 или 0878 500 940
- да заявят стремежи от тях час онлайн на.

На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.
Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР