София. Музикалната платформа TIDAL е достъпна през всички устройства –

...
София. Музикалната платформа TIDAL е достъпна през всички устройства –
Коментари Харесай

Христина Борисова, Vivacom: Музикалната платформа TIDAL е достъпна през всички устройства

София. Музикалната платформа TIDAL е налична през всички устройства – единственото, което би трябвало, е акаунт. Това сподели Христина Борисова, управител „ Продукти и услуги за крайни клиенти “ - Vivacom, в изявление за предаването „ Фокус ТЕХ “ на Радио „ Фокус “ във връзка подписаната от притежателя на Vivacom United Group договорка за достъп на потребителите си от Югоизточна Европа до световната музикална стрийминг и развлекателна платформа TIDAL.

„ През есента на 2019 година екипът на Vivacom беше извънредно разчувствуван, че успяхме да се договорим с световната музикална и развлекателна стрийминг платформа TIDAL. Дотогава тази платформа беше неактивна за нашата територия и достъпът до нея ставаше единствено от чужбина. Горди сме, че нашите старания тогава отвориха вратите особено за Vivacom клиентите и то включена към тарифните им проекти, тъй че те да имат достъп до музикалната платформа, основана от актьори. Досега потребителите на проектите Unlimited имаха опция да слушат гратис над 70 милиона песни с високо качество – значимо е да загатна, че те са без спирания за реклами, както и да се насладят на извънредно наличие -концерти, моменти зад кулисите, неща, които липсват в други музикални стрийминг платформи “, описа Христина Борисова.

Експертът посочи, че по отношение на бъдещите проекти се работи върху опцията TIDAL да бъде разполагаем за всички клиенти, както за мобилни, по този начин и за закрепени услуги – такива с абонамент за телевизионна услуга, да вземем за пример, само че това към момента е в развой на разработка.

Освен това се планува прибавяне на самостоятелни и фамилни проекти с хай-фай качество. Предвиждат се и редица начинания, каквато е сега и настоящата игра на Vivacom – „ Слушай и завоюва “. „ Тя дава опция на потребителите на Vivacom, с изключение на да слушат обичаната си музика, да завоюват и симпатична или потребна премия за тях “, сподели още Христина Борисова.

Росица АНГЕЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР