София. Молим се на Небесния наш Отец да упокои душите

...
София. Молим се на Небесния наш Отец да упокои душите
Коментари Харесай

Патриарх Неофит: Молим се на Небесния наш Отец да упокои душите на загиналите при тежката катастрофа и да укрепи душевно и телесно ранените, които скоро да се върнат при близките си

София. Молим се на Небесния наш Отец да упокои душите на починалите при тежката злополука и да укрепи душевно и телесно ранените, които скоро да се върнат при околните си. Това се показва в съболезнователен адрес на Негово Светейшество Българския патриарх Неофит във връзка трагичния случай на Автомагистрала „ Струма “, възложен от Св. Синод на БПЦ . „ Опечалени братя и сестри, в ранното утро на днешния ден до нас доближи вестта за трагичния случай с рейс на Автомагистрала „ Струма “, в който пътуваха 53 души – жители на Република Северна Македония. Загинаха наши братя и сестри, сред които и деца, а седем души бяха ранени. Инцидентът лиши свидни човешки животи, а фамилии се облякоха в безутешна тъга.
В тези тежки моменти си спомняме истината за кратковремеността на човешкия живот, а точно, че гибелта идва в един момент и лишава всичко... В седмицата, в която се молим за починалите при пътнотранспортни катастрофи, тази поредна покруса ясно ни демонстрира, че злополуките и случаите по пътищата са в резултат на голям брой фактори “, уточни патриарх Неофит.

„ С отеческа угриженост се обръщаме към всички, които карат да бъдат рационални и виновни по пътя!
Всесърдечно се молим на Небесния наш Отец да упокои душите на починалите при тежката злополука! Бог да ги елементарни и упокои там, където почиват праведниците! Отправяме молитва към Лекаря на душите и телата – Всемилостивия Господ Иисус Христос да укрепи душевно и телесно ранените, и скоро да се върнат при околните си! Изкаваме съболезнования към фамилиите на починалите. Бог да им дарува всегдашно успокоение! “, се споделя още в съболезнователния адрес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР