София, може да се похвали много неща: паркове, ресторанти, събития

...
София, може да се похвали много неща: паркове, ресторанти, събития
Коментари Харесай

7 ползи от студения душ

София, може да се похвали доста неща: паркове, заведения за хранене, събития и огромно избор от занимания, които да предложи на гостите и жителите си през летния сезон.

Разбира се, тези които живеят в столицата ни знаят, че всяко лято има две неща, с които градът не може да се похвали: градски превоз, който да служи за облекчение на хората и топла вода.

Прогресът на града за жалост върви ръка за ръка със леден душ. И с цел да се опитаме да бъдем оптимисти, взехме решение да забележим има ли изгоди от студения душ и какво са те.

Разбира се, поливането с ледена вода не е за предпочитане, само че в случай че взимате бърз леден душ за две минути дневно, може и да има някои изгоди за тялото ви. Ето кои са те.

7 ПОЛЗИ ОТ СТУДЕНИЯ ДУШ - СНИМКИ

Подобряване на имунитета

Според изследване, извършено в Англия, хората, които взимат леден душ имат по-добър имунитет против настинки и тялото им се оправя по-бързо с заболяванията.

Хипотезата на учените е, че тялото се научава да се "топли " единствено, което оказва помощ на защитните сили на организма при намаляване на температурите.

А останалите изгоди за здравето и хубостта, можете да видите в галерията ни.

А другояче, положителните остарели бойлери, тенджери с вода на котлона и посещаване на приятелите в кварталите, незасегнати от рецесията за топла вода си остават класическите способи за хигиена в столицата.

Не можете да контролирате тези реакции (СНИМКИ)

Да поддържаме лицето младо с тези трикове (СНИМКИ)

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР