София. Модната тема на новия сезон еднозначно е озаглавена с

...
София. Модната тема на новия сезон еднозначно е озаглавена с
Коментари Харесай

Модата при обувките ЕСЕН/ЗИМА 2021/22

София. Модната тематика на новия сезон еднопосочно е озаглавена с думата „ Chunky “ (грубоват)! Ясно е, че солидните подметки са стилният любимец за сезон ЕСЕН/ЗИМА. Богатото стилово многообразие се дължи не на последно място и на преоткритата пристрастеност и наслада от живота. Това оповестиха от пресцентъра на Интеримидж .

Този сезон спортната визия, показана от неостаряващите сникъри, още веднъж оглавява стилните ранглисти. Те се демонстрират в разнообразни функции - напълно спортни във фитнес и джогинг жанр, съвременни с ретро визия, стилни със златисти акценти или топ настоящи - напълно в бяло!

На върха на стилната канара си прокрадват място и доста нови равни модели - най-много грубоватите лоуфъри. Модерен и ъпгрейднат, този типичен модел се комбинира с разнообразни стилове. С грубоватите си подметки типичен изисканите, само че и съвременни модели са безспорен шлагер! Те са акцент при настоящия за сезона препи изискан!

Плътно до тях се подреждат и по-мъжествените обувки с връзки, които тази есен са показани и в по-светли цветове. Като цяло зимните нюанси на бялото са доста атрактивни както при ботите с връзки и с груби подметки, по този начин и при стилните и елегантни боти Челси.

Нов модерно подробност при ботите е така наречен Midi-Cut, при който междинната височина на шафта обрисува хубав контур на крайници. Типично зимен модел за всеки ден и за топли ходила са шикозните ботуши с прав и продълговат шафт, до момента в който супер женствените обувки на висок и тъничък ток са предопределени за специфичните фешън моменти.

Най-актуалните акценти за новия фешън сезон ЕСЕН/ЗИМА 2020/21 ще откриете на извънредно положителни цени и с обезпечено качество в магазините на Deichmann или в нашия Online Shop на. Следете и страниците ни във
и
за още фешън музи и забавни изненади.
Тел.: +359 2 865 05 86 / +359 894 84 15 21

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР