София. Министерство на регионалното развитие и благоустройството с призив към

...
София. Министерство на регионалното развитие и благоустройството с призив към
Коментари Харесай

МРРБ с призив към гражданите да представят как се модернизират български градове с европейско финансиране

София. Министерство на районното развиване и благоустройството с апел към жителите да показват по какъв начин се модернизират български градове с европейско финансиране. Това оповестиха от пресцентъра на министерството . " Покажете в фотография по какъв начин променихме Вашия град, за какво се гордеете с него и го подкрепете, с цел да има по-добро бъдеще. Нека дружно представим по какъв начин модернизираме градовете и те стават по-добри места за живеене и туризъм и за какво вложенията са значими за техните поданици ", приканват от институцията.
С тази акция Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) и Управляващият орган на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година приканват посредством фотоси дружно да дадем опция на обществото да види плановете, съдействали най-вече за смяната на българските градове. Нека покажем кой от тях е най, най, най - с обновените паркове и площади, междублокови пространства, детски градини, учебни заведения, жилищни и публични здания, спортни площадки и центрове, рехабилитирани пътища, културни и туристически обекти, реновирани здравни заведения, публичен превоз и внедрени интелигентни решения за ръководство на обитаемоте места.
Големината на фотосите би трябвало да е сред 2 MB и 6 MB. Задължително е при изпращането им да бъдат посочени име и адрес на създателя, телефон, възраст, както и изложение на мястото, където е направена фотографията и мнение за какво този обект Ви впечатлява. Министерство на регионалното развитие чака фотосите на имейл: [email protected] до 30 септември 2019 година
Най-добрите фрагменти и посланията към тях ще бъдат включени в календар за 2020 година, а 12 участника ще получат атрактивни награди. Фотосите ще бъдат оповестени в обществените мрежи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР