София. Лидерите от Г-7 са готови да приемат нови санкции

...
София. Лидерите от Г-7 са готови да приемат нови санкции
Коментари Харесай

ТАСС: Лидерите от Г-7 са готови да приемат нови санкции срещу Русия

София. Лидерите от Г-7 са подготвени да одобряват нови наказания против Русия, написа в заключителния документ от срещата на водачите на страните от Г-7 в Канада, предава TACC .
Ние сме подготвени да приемем спомагателни ограничаващи ограничения, с цел да усети Руси по-силно тяхното влияние “, написа в документа
В същото време водачите на Г7 обвързаха премахването на глобите против Русия с осъществяването на споразуменията от Минск от страна на Москва. " Опазването на глобите явно е обвързвано с невъзможността на Русия да показва цялостно съблюдаване на отговорностите си в сходство с минските съглашения и уважението към суверенитета на Украйна ", се споделя в изказването.
" Ние още един път осъждаме противозаконното присъединение на Крим и удостоверяваме продължаващата ни поддръжка за украинския суверенитет, самостоятелност и териториална целокупност в границите на интернационално приетите граници ", се споделя в изказването. То акцентира, че водачите на Групата на Седемте са към момента ангажирани да дават на Украйна цялостна помощ при реализирането на промените.
Освен това водачите на Г7 желаеха от Москва да спре да поддържа сирийските управляващи. В официалното съобщение се приканва за преустановяване на " дестабилизиращи действия ", " подкопаване на демократичните системи " и " поддръжка на сирийския режим ".
В същото време водачите на Групата на Седемте обявиха, че ще продължат да си сътрудничат с Москва при разрешаването на интернационалните рецесии, само че изясниха, че това е допустимо единствено в случай че се съблюдават ползите на Г7. " Ще продължим да си сътрудничим с Русия в разрешаването на районни и световни провокации, постоянно когато това е в наш интерес ", се отбелязва в официалното съобщение.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР