София. , лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и

...
София. , лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и
Коментари Харесай

Schneider Electric и Global Footprint Network са партньори в инициативата „100-те дни на възможностите“ за борба с климатичните промени

София. , водачът в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията, и, изследователска организация, проследяваща по какъв начин светът ръководи естествените запаси, стартираха „ 100-те дни на опциите ”. Инициативата има за цел да насърчи решения, които оказват помощ за справяне с климатичните промени и със загубата на биологично многообразие. Това оповестиха от Interimage.

Стартът на самодейността съответства с – 29 юли, датата, когато човечеството изчерпва всички екологични запаси, които планетата може да регенерира в продължение на една календарна година.

100-те дни, посочени в името на самодейността, означават оставащото време до началото на 26-ата годишна конференция на Организация на обединените нации за климатичните промени. На нея държавни представители от целия свят ще се съберат в Глазгоу, Шотландия, в опит да се спогодят за ефикасни дейности за битка с климатичните промени.

Решенията, върху които подчертава планът, са в основата на основното обръщение, а точно –компаниите, държавните управления и физическите лица могат да работят още в този момент – няма потребност да чакат договореностите на COP26.

Всеки ден преди откриването на COP26 опциите и решения във всички браншове ще бъдат оповестени на. Те ще очертаят многочислените способи, посредством които всеки може да измести датата на привършване на земните запаси (#MoveTheDate of Earth Overshoot Day), която настава в Деня на екологичния дълг. Примерите включват оферти за 100% възобновими електрически мрежи, интелигентни домове и понижаване на питателните боклуци.

Schneider Electric, оповестена за най-устойчивата корпорация в света от, показва поддръжката си за самодейността, като показа шест от своите климатични решения в листата „ 100-те дни “. Други сътрудници по плана са и.

Едно от мащабируемите решения, за които Schneider способства, е интеграцията на микрорешетка в инфраструктурата за зареждане на електрически транспортни средства (EV) в в Съединени американски щати. Това е първият по рода си сходен план и ще помогне на #MoveTheDate of Earth Overshoot Day посредством понижаване на въглеродните излъчвания с 62% наред с доста други преимущества.

Друг образец е с офис постройката на Schneider,, в Гренобъл, Франция. IntenCity показва по какъв начин общественият и частният бранш сплотяват старания за създаване на по-чисти и по-здрави общности. Сградата е проектирана да употребява 7 киловатчаса на квадратен метър всяка година – близо 10 пъти по-малко сила от междинната консумация на една европейска постройка. Слънчевите панели на покрива, две местни вятърни турбини, потреблението на подземни води и интелигентните софтуерни решения разрешават на комплекса да употребява и създава равни количества електрическа енергия за една година. Уникалното оборудване с микрорешетка улеснява шерването на сила и координацията с близката общественост.

Друг принос е съглашението на Schneider с египетската компания Electricity Holding, националния снабдител на комунални услуги в страната. Това ще бъде и ще помогне на Египет да посрещне бъдещите си енергийни потребности, като в същото време развива тактиката си за резистентност.

И трите решения ще бъдат показани по време на старта на самодейността „ 100-те дни “, а останалите три приноса на Schneider ще бъдат показани по време на целия план.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР