София. Лидерът на БСП Корнелия Нинова и зам.-председателят на ПГ

...
София. Лидерът на БСП Корнелия Нинова и зам.-председателят на ПГ
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Подкрепяме исканията и протеста на българските превозвачи

София. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски се срещнаха с представители на българските превозвачи. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Те разискаха признатото през днешния ден в Народното събрание решение, по самодейност на левицата, с което се задължава Министерски съвет да отбрани родните превозвачи от готвените законодателни промени по пакет " Мобилност " на Европейска комисия.
От своя страна превозвачите показаха подозрение, че изпълнителната власт ще извърши това решение и, че няма време, защото на 15 май се внася в комисиите на европарламента, а на 24 май ще бъде гласувано. Зам.-председателят на Националното съдружие на българските превозвачи Красимир Лалов удостовери решението им да стачкуват по време на Срещата на върха сред Европейски Съюз и Западните Балкани, която ще се организира на 16 и 17 май в София.
" Твърдо заставаме зад настояванията ви и поддържаме митинга ви ", съобщи Корнелия Нинова. Тя добави, че още в сряда в Народното събрание от Българска социалистическа партия ще изискат Министерски съвет да изясни по какъв начин извършва решението на Народното събрание, което бе взето единомислещо от всички групи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР