София. Левски посреща Ботев (Пловдив) в един от класическите сблъсъци

...
София. Левски посреща Ботев (Пловдив) в един от класическите сблъсъци
Коментари Харесай

Левски посреща Ботев от 15:00 часа в мач от efbet Лига

София. Левски посреща Ботев (Пловдив) в един от класическите конфликти на българския футбол през днешния ден от 15:00 часа. И двата отбора са в напредък през последните седмици и възможен триумф на “Георги Аспарухов ” ще им помогне в преследването на поставените цели.

Левски е в серия от 4 мача без загуба в efbet Лига, само че по-впечатляващото е, че в тези дуели тимът на Станимир Стоилов не позволи нито един гол. В избрани моменти и шансът оказа помощ, както при гостуването на Арда, когато кърджалийци удариха три греди, само че е реалност, че “сините ” стабилизираха представянето си в отбрана.

Същата наклонност се вижда и при Ботев. “Канарчетата ” имаха сложна стратегия, само че последователно се върнаха към положителните резултати и изгубиха единствено един от последните си 5 мача в шампионата. Освен това стоят устойчиво в " Топ 6 ", а при победа могат да се изравнят по точки с втория ЦСКА.

В исторически проект Левски има голямо превъзходство против Ботев на “Герена ”, само че “сините ” не завоюваха нито едно от последните 3 семейства против този противник. В началото на сезона Ботев победи 26-кратните първенци с 3:1 в Коматево.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР