София. Левски победи Локомотив (Пловдив) с 2:1 в двубой от

...
София. Левски победи Локомотив (Пловдив) с 2:1 в двубой от
Коментари Харесай

Левски победи Локомотив с 2:1 в мач от 20-ия кръг на Efbet лига

София. Левски победи Локомотив (Пловдив) с 2:1 в дуел от 20-ия кръг на Efbet лига, първи формален за двата тима за 2022 година. Три гола за 10 минути, две греди, червен картон и спиране поради неприятна видимост белязаха мача на " Герена ", който стартира с минута безмълвие в респект на Апостола на свободата и патрон на " синия " клуб Васил Левски, пред близо 15 хиляди фенове на трибуните.

Срещата стартира равностойно, а първият прецизен удар пристигна в 15-ата минута, дело на Хосе Кордоба. Само няколко минути по-късно Локомотив (Пловдив) остана с човек по-малко за фаул на Мартин Паскалев на границата на наказателното поле. При последвалия фаул Левски поведе с гол на Андриан Краев (1:0).

След тъкмо половин час игра Локомотив стигна до изравнителен гол, а резервата Милош Петрович вкара за 1:1 с глава.

Две минути след шока почитателите на " Герена " станаха на крайници, с цел да приветстват младата звезда на " сините " Филип Кръстев, разписал се с бомбен удар на метър от границата на наказателното поле за 2:1. Минута по-рано Билал Бари удари гредата на вратата на гостите.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

На полувремето Станимир Стоилов извади от игра почналия като титуляр 17-годишен Асен Митков, а минути след подновяването на играта, мачът беше спрян поради димки от трибуните.

В 54-ата минута мачът продължи, а 10 минути по-късно, Локомотив можеше да изравни, само че Карагерен стреля на сантиметри страни.

В идващите минути имаше положения и пред двете порти, само че не и такива, които да завършат с рисков удар. Десет минути преди края на срещата точно на 30-ия си рожден ден в игра за Левски се появи лекувалият травма в последните няколко месеца Георги Миланов.

Минути преди края на постоянното време Димитър Костадинов удари гредата на Локомотив (Пловдив) след мощен удар и рикошет. Това беше всичко по-интересно от дуела, траял осем минути повече поради спирането при започване на втората част.

Победата разреши на Левски да се затвърди на шестата позиция с 29 точки, колкото има и петият Славия, само че " белите " са с мач по-малко. Локо (Пловдив) остана осми с 25 точки след 20 мача.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР