София. Като парламентарист съм доказал, че отговарям на питания и

...
София. Като парламентарист съм доказал, че отговарям на питания и
Коментари Харесай

Манол Генов, БСП за България: Като парламентарист съм доказал, че отговарям на питания и въпроси по проблеми, които вълнуват хората

София. Като парламентарист съм потвърдил, че давам отговор на питания и въпроси по проблеми, които вълнуват хората. Това сподели лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 17-ти Многомандатен изборен регион Пловдив област Манол Генов в предаването " Делници " по " Евроком ".

Той уточни, че става въпрос както за локални проблеми, по този начин и за персонални и хората го знаят.

" Въпросът е да разсеем страха, който към момента съществува, без значение, че страната е друга. Доверието в това държавно управление е извънредно огромно. Действията на този Министерски съвет се утвърждават от огромна част от българските жители. Мисля, че ще има растеж на гласовете и процентите на Българска социалистическа партия на тези избори и със своите визити, срещи, които вършим всекидневно, внушаваме повече доверие на гласоподавателите и чакаме от тях доверие и поддръжка ", уточни още лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 17-ти МИР Пловдив област.

Манол Генов обърна внимание, че Пловдив област е една от най-големите в България. " Неведнъж и два пъти обикаляме надлъж и простор региона. Организациите на Българска социалистическа партия в Пловдив област съвсем постоянно са се представяли извънредно почтено на всевъзможни избори - и парламентарни, и общински, и президентски. По отношение на грамотността и метода на правене на избори от нашите структури, съм спокоен. Притеснявам се да не продължат операциите и пазаруването на гласове, само че Пловдивска област е била постоянно с 4-5 % над доверието, което е имала Българска социалистическа партия у гласоподавателите ", сподели още Манол Генов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР