София. Изключително важно е, в периода до 11 юли, БСП

...
София. Изключително важно е, в периода до 11 юли, БСП
Коментари Харесай

Калоян Паргов, БСП-София: БСП трябва да представи пред обществото левия разказ за бъдещето на България

София. Изключително значимо е, в интервала до 11 юли, Българска социалистическа партия да съумее да показа пред българското общество левия роман за бъдещето на България след десетилетното дясно ръководство на Борисов. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов по време на третото съвещание на XIV Конференция на Софийската градска организация. Това оповестиха от пресцентъра на БСП-София .

„ Това изисква от всички нас, освен да сме се поучили от грешките и пропуските, позволени в миналата акция, само че и да сме мобилизарани да поемем или да участваме със съществени позиции в ръководството на страната. Анализите на районно, градско и национално ниво демонстрират, че на парламентарните избори от 4 април Българска социалистическа партия претърпя тежка загуба. За първи път през трите десетилетия след измененията, и то след седемгодишен интервал в съпротива, левицата получи толкоз пагубен резултат “, уточни той.

По думите му в този момент е моментът Българска социалистическа партия да показа по-конкретно и експертно обосновано своите реалистични управнически визии за развиване на стопанската система, на опазването на здравето, образованието, науката и културата, на обществената сфера, селското стопанство и така нататък „ Да посочим пътя, по който България ще се придвижи от последно място по развиване в Европейски Съюз към по-горни позиции “, изясни Паргов.

„ Очакванията са за нови управнически хрумвания и интелигентни решения, дейно конкретизирани. И тази съответна управническа стратегия още на следващия ден да може да я представим пред обществото. Времето на общите приказки изтече. Необходими са съответни решителни ограничения! “, сподели водачът на столичните социалисти.

Той засегна и тематиката за отговорността, която по думите му е основна.
„ За да продължим напред е значимо да си изясним кой, по кое време и по какъв начин поема отговорност за взетите решения. Диалогът в партията е нарушен. Разминаването сред управлението и структурите на партията е на път да се трансформира в жанр на партийно ръководство. Не е естествено, когато „ от горната страна “ се постановат водачи, цивилен квоти, в контраст на мнението и причините на партийните организации, по-късно да им се търси отговорност за постигнатите резултати “, сподели Паргов.

Председателят на Българска социалистическа партия - София съобщи, че главната задача е да се изберат претендентите за народни представители в трите софийски МИР-а. „ Партийните ни организации са излъчили почтени претенденти с ярки професионални биографии. Считам, че ще съумеем да подредим листи, в които да бъдат показани разнообразни специалности и браншове “, акцентира той.

Паргов прикани претендентите за народни представители да се посветят напълно на акцията, тъй като „ София е по-сложен град “.

„ В столицата, където живее съвсем една трета от популацията на България, изборите се въздействат извънредно от националната политика. Естествено и от държанието на Българска социалистическа партия, от управническите решения, които предлагаме, от професионалната подготовка и качества на претендентите ни “, сподели Калоян Паргов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР