София. Има ли отношение правителство по въпроса с мораториума -

...
София. Има ли отношение правителство по въпроса с мораториума -
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ - СДС: Има ли отношение правителство по въпроса с мораториума - виждам, че сте тръгнали след БСП, те само могат да ви докарат до някакъв фалит

София. Има ли отношение държавно управление по въпроса с мораториума - виждам, че сте тръгнали след Българска социалистическа партия, те единствено могат да ви докарат до някакъв банкрут. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Тома Биков по време на дебата по изменението на мораториума за цената на електрическата енергия, топлинната сила и ВиК услугите, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". " Мъглата стартира да се размърдва и зад нея се вижда още една мъгла ", сподели още Тома Биков.

Той съобщи, че задачата е през тези три месеца да се мислят някакви ограничения. " Това обаче, което не можем да забележим е кой, ще ги мисли. Вчера направихме комисия в Народното събрание, в която вземат участие народни представители, които малко преди този момент одобриха един мораториум, който вие през днешния ден желаете да измененията. Имат ли някакво отношение държавното управление по този въпрос - министърът на енергетиката, министър-председателят? Те за какво не демонстрираха някакво предпочитание и да кажат каква е тяхната идея. Не във краткотрайна комисия се вършат такива неща. Тези неща засягат цялата енергийна система на България, засягат директно съвсем всички български жители ", съобщи още Тома Биков.

Според него би трябвало да се създадат ограничения, които да трансформират енергийната система. " Виждам, че сте тръгнали след Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия единствено могат да ви докарат до някакъв банкрут ", добави още депутатът от ГЕРБ.

Тома Биков съобщи, че през вчерашния ден сутринта ГЕРБ са слушали Георги Гьоков и по тази причина са предложили мораториум, а след това Лена Бориславова е споделила, че това е некадърно и по тази причина през днешния ден променят мораториума.

Тома Биков съобщи, че би трябвало и ВЕИ-ата да дадат дан на това общество, тъй като задоволително пари са създали последните години.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР