София. Фирма Термо Про ЕООД направи първа копка за изграждането

...
София. Фирма Термо Про ЕООД направи първа копка за изграждането
Коментари Харесай

Положена е първа копка за изграждане на Център за инсталация и сервизно обслужване на хладилни агрегати и средства за мобилен температурен контрол в Индустриален парк София-Божурище

София. Фирма " Термо Про " ЕООД направи първа копка за построяването на Център за апаратура и сервизно обслужване на хладилни елементи и средства за мобилен температурен надзор в Индустриален парк " София-Божурище ". Това оповестиха от " Национална компания индустриални зони " (НКИЗ). Инвестицията е на стойност близо четири милиона лв., като ще бъдат разкрити шест работни места.

Изпълнителният шеф на " Национална компания индустриални зони " доктор Антоанета Барес участва на тържествената гала. " Благодарим ви, че избрахте Индустриален парк " София-Божурище " като място, на което да развиете вашия план. Всеки вложител със съществени планове е добре пристигнал в нашите зони ", сподели доктор Барес по време на събитието.

" Когато започнахме да търсим място за нашия дом, не съм вярвал, че една компания като " Термо Про " може да има база във вашата зона. Свързахме се с госпожа Барес и за моя изненада нещата се случиха прелестно ", означи Анатоли Атанасов, шеф и притежател на компанията. " Срещнахме изключителни експерти в лицето на НКИЗ. За малко време бяхме сертифицирани и от БАИ като вложител клас Б. И се надявам до 8-10 месеца да създадем разкриване на нашата към този момент издигната база ", добави още Анатоли Атанасов. Той означи, че разгърнатата повърхност ще е общо 1400 кв. м, като в нея са включени сервизна и офисна част, както и складови пространства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР