София. Една от силните страни на БСП е социалната политика.

...
София. Една от силните страни на БСП е социалната политика.
Коментари Харесай

Явор Божанков, БСП: В момента повече от всякога трябва да се обединим и да направим стабилно управление

София. Една от мощните страни на Българска социалистическа партия е обществената политика. Голяма част от нашите оферти са ориентирани тъкмо натам - поддръжка за млади фамилии, актуализация на пенсиите, поддръжка за дребния и междинен бизнес в ценовата рецесия. Това разяснява определеният за депутат от " Българска социалистическа партия за България " Явор Божанков в " Здравей, България " по Нова телевизия, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .
Божанков акцентира, че още не са се обсъждали имена на министри, само че позволи, че е разумно спечелилата изборите " Продължаваме промяната " да излъчи министър-председател.
" Трябва да има ясна съдружна формула. Ако Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ или Демократична България излязат отвън ръководството, това значи единствено едно - къс живот на Народното събрание, нови избори и тотална социално-икономическа и политическа рецесия. Защото всеки съдружен сътрудник би трябвало да поеме ясна политическа отговорност посредством директно присъединяване ", обърна внимание той.

" Има една група в Българска социалистическа партия, така наречен вътрешна съпротива, която искаше оставката на Нинова и я получи. Но се оказа, че това не им стига. Те желаят промяна на преговорния екип и бъдещият екип да се договаря не от някой различен, а от тях. Тук желая да успокоя българските жители и социалистите, че нашата парламентарна група е монолитна. Тя застана твърдо зад Нинова и я избра за ръководител на парламентарната група. И не бих обсъждал тези вътрешни проблеми, в случай че присъединяване на Българска социалистическа партия в ръководството на касаеше стабилността на цялата коалиция ", разяснява още Явор Божанков.

" Нашата парламентарна група ще бъде на висотата на своята отговорност. Ние след няколко дни ще поставим клетва, която гласи, че би трябвало да се водим от интереса на българския народ. Интересът на българския народ е да има постоянен кабинет и ние ще се погрижим подобен да има. И никакви вътрешни кавги няма да трансформират тази наша настройка ", безапелационен бе той.

" В момента българските жители изнемогват от цената на електрическата енергия, компании затварят, хора са уволнени, производства завършват работа. На врата ни чука нов вариант на ковид, който заплашва здравето ни, здравната система и стопанската система на България. В момента повече от всеки път би трябвало да се обединим, да създадем устойчиво ръководство и да стартираме да решаваме рецесиите, тъй като те ще бъдат тежки ", сподели още Явор Божанков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР