София. Двамата затворници няма да успеят да избягат. Мерките, които

...
София. Двамата затворници няма да успеят да избягат. Мерките, които
Коментари Харесай

Гл. комисар Светлан Кичиков, ГД „Гранична полиция“: Двамата затворници няма да успеят да избягат от страната, взели сме доста сериозни мерки

София. Двамата пандизчии няма да съумеят да избягат. Мерките, които сме взели са много съществени, да бъдат засилени всички патрули по границите, освен по граничните пунктове. Това сподели основен комисар Светлан Кичиков, шеф на Главна дирекция „ Гранична полиция “ за двамата пандизчии, които нападнаха надзиратели и избягаха от Софийския затвор в предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия . „ Поддържаме подготвеност, до момента в който бъдат хванати лицата, няма значение какъв брой дълго ще продължи това “, разяснява той. Попитан счита ли се, че двамата пандизчии са съумели да преминат зад граница гл. комисар уточни: „ По този случай получихме сигнала незабавно, тъй че сме подхванали нужните ограничения “. В отговор на въпрос къде е най-трудно да се охранява границата ни поради терена Светлан Кичиков изясни: „ Ние сме балканска страна, регионите са планински. Трудно е както за защита, по този начин и за прекосяване. Независимо от всичко сме взели всички нужни ограничения “.
По мотив сигнала на жител, че за повторно идващи на Летище „ София “ не са били тествани шефът на „ Гранична полиция “ посочи: „ Нека всички да знаят, че всяка инспекция се документира посредством видео снимане “. „ Твърдението, че няма никакви гранични чиновници безусловно не се покрива с истината “, съобщи той. „ Няма метод този файл да бъде манипулиран или погубен, тъй като се архивира “, посочи Светлна Кичиков. „ Данните демонстрират, че в границите на 15 минути всички 103-ма пасажери са били обработени в системата “, сподели още той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР