София. Два тона медицински консумативи и 12 респиратора получи днес

...
София. Два тона медицински консумативи и 12 респиратора получи днес
Коментари Харесай

Два тона медицински консумативи и 12 респиратора получи днес УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“

София. Два тона медицински консумативи и 12 респиратора получи през днешния ден УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “. Това оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение . Дарението бе предадено от Н.Пр. Йорам Елрон, дипломат на Израел в Република България, на изпълнителния шеф на болничното заведение проф. доктор Иван Поромански. Церемонията се състоя на територията на лечебното заведение в наличието на народния представител и сътрудник доктор Александър Симидчиев, доктор Асен Меджидиев – ръководител на Столична лекарска гилдия към Българския лекарски съюз и представители на УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “.

По време на събитието бе очебийно, че образците за положително взаимоотношение сред България и Израел са многочислени и това подаяние е следващото удостоверение за подпомагане сред страните. „ Израел дава приоритет на здравната помощ в стратегия за съдействие през 2022 година и последващите години. “ – показа посланикът на Израел Йорам Елрон и добави, обръщайки се към лекарите в Пирогов: „ Вашият триумф е и наш триумф! “
Предстои да бъдат развити голям брой стратегии за продан на фрагменти и благоприятни условия за повишение квалификацията на медицинския личен състав на УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “ в аналогични лечебни заведения в Израел.

Проф. Иван Поромански, в качеството си на представляващ лечебното заведение, одобри дарението с признателност и изрази подготвеност за продан на опит и хрумвания в региона на незабавната медицина сред двете страни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР