София. До края на юни или до изчерпване на количествата

...
София. До края на юни или до изчерпване на количествата
Коментари Харесай

Предлагат се отстъпки до 100 лв. на избрани смарт устройства Xiaomi в онлайн магазина на Vivacom

София. До края на юни или до привършване на количествата в се оферират смарт устройства Xiaomi с отстъпка от постоянната цена до 100 лева Потребителите могат да избират от огромно многообразие от умни устройства – смарт телефони, смарт часовници, скутери, робот прахосмукачки и други смарт устройства за дома, по отношение на своите потребности и желания Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom .

От смарт телефоните с отстъпка могат да бъдат закупени 5G моделите на марката Xiaomi - и, и двата идващи в комплект със спортната смарт гривна на Xiaomi - Mi Smart Band 5. Устройствата са съвместими с 5G мрежата на Vivacom, което разрешава на потребителите да се насладят на преимуществата на мрежата от пето потомство. Моделите сплотяват висока продуктивност, детайлна камера, огромен екран и моден дизайн.

С отстъпка се предлага и бюджетният телефон на Xiaomi -. Той разполага с мощна батерия с потенциал 5000 mAh, 13 МР съществена камера с изкуствен интелект и идва в комплект със стъклен протектор Glass Armor Mi.

В актуалната онлайн промоция е включен и новият смарт часовник на марката. Той има объл дизайн, 1.39-инчов АМОLЕD екран с 2.5D извитo cтъĸлo. Може да наблюдава равнището нa caтypaциятa нa ĸиcлopoд в ĸpъвтa, както и качеството на съня и равнището на напрежението, а посредством PPG датчика, наблюдава и сърдечния темп. Смарт часовникът има вградени над 117 подготвителни режима и е водоустойчив до 50 мeтpa дълбoчинa.

От смарт устройствата за дома клиентите могат да закупят робота прахосмукачка и овлажнителя за въздух. Роботът е подобаващ както за изсъхнало, по този начин и за мокро разчистване, устоя до 90 минути работа и е незаместим асистент в поддържането на непорочност в семейството. А Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier, като се изключи че овлажнява въздуха, има и антибактериално деяние.

В промоцията е включен и електрическият скутер на Xiaomi -, който устоя 30 км пробег и се зарежда за 5 часа.

Смарт устройствата Xiaomi, част от актуалната промоция в онлайн магазина на Vivacom, могат да бъдат открити.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР