София. Днес времето ще се задържи облачно. Дъжд ще превалява

...
София. Днес времето ще се задържи облачно. Дъжд ще превалява
Коментари Харесай

НИМХ: Максималните температури днес ще бъдат между 6° и 11°, в София - около 7°

София. Днес времето ще се задържи облачно. Дъжд ще превалява тук-там в Източна и Южна България, над 500-600 метра дъжда ще е от дъжд и сняг. Това оповестиха от Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Христо Христов. През деня преваляванията в множеството региони ще спрат. Вечерта валежи ще има, основно в Югозападна България. Ще духа слаб, в Източна България сдържан север-североизточен вятър, само че вечерта и там ще отслабне. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София - към 7°.

По Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Условия за обилни количества има до обяд в южните региони. През деня преваляванията от север ще отслабват, до вечерта и ще спрат. Ще е прохладно с сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-североизток, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 7°-8°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде към 4 бала, след обяд ще отслабва.

В планините ще бъде облачно и мъгливо. На места ще има превалявания от сняг, по-значителни до обяд в масивите в Югоизточна България. След обяд преваляванията ще отслабват и стопират. Вечерта, основно в планините от Югозападна България към момента ще превалява сняг. Ще продължи да духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР