София. Днес, в три от аудиториите на Софийския университет Св.

...
София. Днес, в три от аудиториите на Софийския университет Св.
Коментари Харесай

246 кандидати се явиха на писмения изпит за първоначално назначаване на 25 длъжности Прокурор“ в 10 районни прокуратури

София. Днес, в три от аудиториите на Софийския университет " Св. Климент Охридски " се организира писменият изпит по оповестения с решение на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет по протокол № 11/31.03.2021 година конкурс за в началото назначение и заемане на 25 длъжности „ прокурор “ в 10 районни прокуратури, оповестиха от пресцентъра на Висш съдебен съвет. Шест длъжности са оповестени за Районна прокуратура – Бургас, по три за районните прокуратури в Монтана, Силистра и Шумен, по две за тези в Благоевград, Враца, Кърджали и Самоков и по една служба за Видин и Хасково.

В 09,00 часа, в зала № 272, в наличието на членове на конкурсните комисии и на претенденти от зали № 255 и № 292, се изтеглиха: проблем по наказателноправни науки и тест по Право на Европейския съюз и в региона на правата на индивида. От позволените до присъединяване в състезанието 377 претенденти на писмения изпит се явиха 246.

При регистрацията на участниците, както и при провеждането на писмения изпит, бяха спазени настоящите противоепидемични ограничения, при спазване предписанията и условията за неразпространение на COVID-19 и краткотрайно въведените противоепидемични ограничения.

Кандидатите получили оценка не по-ниска от 4,50 на проблема и не по-ниска от 4.50 на теста ще бъдат позволени до вербален изпит.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР