София. Днес ще е интересно да видим какъв пост би

...
София. Днес ще е интересно да видим какъв пост би
Коментари Харесай

Александър Сиди, Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ: Днес ще е интересно да видим какъв пост би имал председателят на Има такъв народ за цената на тока, защото той комуникира с народа си единствено през Фейсбук

София. Днес ще е забавно да забележим какъв пост би имал ръководителят на " ИТН ", тъй като той комуникира с народа си само през " Facebook ". Това сподели лидерът на листата на " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ " в 16-ти МИР Пловдив град Александър Сиди по време на митинга пред КЕВР против цените на тока и парното, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Сега през днешния ден това нарастване, протичащото се под контрола на " Демократична България " и на ръководителя на КЕВР Иван Иванов е доказателство за желанията на тези чисто нови политически субекти.. Разбира се, не като мутра, някой да не си намерения нещо - се разхожда с три джипа и въоръжена защита. Интересно е какво ще каже във " Facebook ", тъй като това си избра народът на 4 април, излизайки, че свалаяйки нещо, ще пристигна нещо по-добро ", сподели още Сиди.

Според него народът се е надявал на смяна, а е получил замяна. " Получи като този леден запас за Доган, получи нарастване на цената на тока ", сподели още Сиди и прикани хората да мислят деликатно на 11 юли.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР