София. Държавата няма как да се развива без възстановяване на

...
София. Държавата няма как да се развива без възстановяване на
Коментари Харесай

Христо Колев, АБВ-София: Държавата няма как да се развива без възстановяване на държавността, без укрепване на институциите и на духовността

София. Държавата няма по какъв начин да се развива без възобновяване на държавността, без подсилване на институциите и на духовността. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Христо Колев, водач на софийската организация на Политическа партия АБВ и лидер на листата й в 25 МИР в столицата. Той добави, че през последните години българите са плебеи в личната си татковина и съобщи, че от АБВ не са съгласни с това и ще се борят до край, с цел да си върнат страната назад тъй че България да бъде на всички жители. Личната идея на Колев е обвързвана с българския жанр. Според него, поради некомпетентното ръководство българите би трябвало да търсят щастието в странство, заради което той счита, че не трябва да се чака избавление и помощ от вън, а сами да си помогнем. Христо Колев изясни, че целите на АБВ са възтановяването на стопанската система, почтена работа и възнаграждение, нов вид данъчна политика, както и правосъдна промяна.

„ Приоритетие ни са възтановяване на стопанската система, опазването на здравето не би трябвало да е бизнес, не може да няма работа за младите. Искаме почтено възнаграждение, почтени старини и несъмнено правосъдна промяна. Добро правосъдие в България няма, то нито е бързо, нито е дейно. Ние от АБВ имаме експерти в тези области и сме подготвени да организираме нужните промени “, сподели Христо Колев.

Той добави, добави, че АБВ са единствената партия, която дава път на младите и способните хора, посредством които идва новият морал в политика.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР