София. Дарителите на Sky is the limit ще имат възможност

...
София. Дарителите на Sky is the limit ще имат възможност
Коментари Харесай

Ива Хаджийска, Фондация „Сийдър“: Дарителите на Sky is the limit ще имат възможност да наддават за една от 11 арт фотографии

София. Дарителите на Sky is the limit ще имат опция да наддават за една от 11 арт фотографии. Това сподели в предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Ива Хаджийска, шеф „ Фондонабиране и връзки “ във Фондация „ Сийдър “. За поредна година Фондация „ Сийдър “ приканва за поддръжка към деца и младежи с увреждания посредством хибридно благотворително събитие Sky is the limit.

„ Хибридното събитие ще набира средства на два фронта. От една страна това ще става посредством посетители онлайн, а по едно и също време с това ще излъчваме събитието в действително време във фейсбук страницата на фондацията, като основното е, че ще дадем опция и на виртуалните ни посетители да вземат участие и да ни поддържат посредством особено създадена за задачата дарителска онлайн платформа. Това събитие, бидейки хибридно, ще даде опция на доста по-широк кръг от донори да ни гледат и да ни поддържат, без значение къде се намират и с какви благоприятни условия разполагат, защото опцията за включване виртуално е безвъзмездна “, добави Ива Хаджийска.

Средствата се набират посредством разнообразни механизми, изясни Ива Хаджийска. За идния есенен бал те ще бъдат налични както за гостите онлайн, по този начин и за виртуалните гости.

„ Те могат да създадат непосредствено подаяние, като поддържат избран план или потребност на фондацията. Могат да го създадат посредством присъединяване в благотворителна лотария, която е желан способ на нашите донори и сътрудници. Третият механизъм, който е нов за нас, е така наречен „ спокоен търг “. Дарителите ще имат опция да наддават за една от 11-те арт фотографии, дарени от български актьори “, сподели още Ива Хаджийска.

Инициативата и дарителската платформа е към този момент отворена и всеки, който е съпричастен с идеята на фондацията, може да я поддържа още в този момент. А кулминационната точка ще се състои на 29 септември от 19.30 часа.

Цоня СЪБЧЕВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР