София. Читател на Агенция Фокус“ сигнализира за случай, при който

...
София. Читател на Агенция Фокус“ сигнализира за случай, при който
Коментари Харесай

Читател на Агенция „Фокус“ сигнализира за случай, при който македонски полицай е тормозил българка на летището в Скопие 4 дни

София. Читател на Агенция „ Фокус “ алармира за случай, при който македонски служител на реда е тормозил българка на летището в Скопие в продължение на 4 дни. Читателят е другар на потърпевшата българка, с която са пътували до Малта на отмора.
Агенция „ Фокус “ разгласява текста на сигнала без редакторска интервенция:
От два дни чувам и чета вести по отношение на контракта ни с Македония за добросъседство и взаимопомощ. И ми се повдига от целия този фалш, двуличие и политически популизъм. Македония ненавижда българите, не ги приема и в никакъв случай няма да бъде добра съседка!!! Това е истината, която имах опция да видя с очите си на място единствено преди няколко дни. Моя другарка изпадна в неволя на летището в Скопие. Пътуваше с краткотраен паспорт, който не беше приет от локалните управляващи, не я позволиха да влезе в страната и трябваше да бъде депортирана назад. Наложи се да живее в директната зона на летището за 4 дни, до момента в който има различен полет. За това време освен, че не получи безусловно никакво подпомагане от консула ни в Скопие, само че беше подложена на душевен и полов тормоз от служителя на реда, показал се като шеф на промяната. Разполага с извадки от вайбър, в които въпросният македонски служител на реда й дава обещание да й даде храна и легло, само че единствено в случай че тя е добра с него, в случай че му покаже татуировките по тялото си и в случай че му даде да ги допира. Обещава да я изведе незаконно на разходка до Скопие. Когато получава отвод, той стартира да я псува и да я заплашва, че няма да си получи документите за депортиране. Всичко това го има черно на бяло, както телефонният номер, името и фотографията на изрода. В момента изследваме юридически по какъв начин да постъпим и дали има смисъл да продължаваме с този призрачен сън.
Останалите македонски служители на реда също демонстрираха нечовешко и злобно отношение, когато схванаха, че сме българи. Аз бях с постоянни документи и влязох в страната им, само че на всички места усетих негативизъм, когато чуха, че съм българин. Така че, доста апелирам, дано да не си хвърляме пясък в очите с всякакви приказки за добросъседство. Македонският народ не обича България!!! Бойко да не се прави на проницателен, до момента в който оня Зоран Заев се усмихва като угодник до него. Пълен фалш е всичко!
Пред “Фокус “ читателят ни изясни, че до последно момичето се е тормозило дали служителят на реда няма да й направи проблем и да не може да излети назад. По думите му за 4 дни българският консул в Скопие й се е обадил единствено първият ден. „ И след това нито се обади да види добре ли е, нито нищо. Не пристигна до летището с оправданието, че тя не е на македонска територия действително. А родителите на момичето като му звъннали обезпокоени, най-после им затворил с думите: „ Айде задоволително внимание ви отделих, имам си по-важни неща “, изясни още читателят на медията ни.

Агенция „ Фокус “ ревизира информацията и ще продължи да ви осведоми за развиването по случая. В раздел „ Галерия “ публикуваме получените фотоси от диалога сред българката и македонския служител на реда.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР