София. Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а

...
София. Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а Радев се вози на бронирани „Мерцедес“-и

София. Аз си карам самичък джипа, не употребявам водач, а Радев се вози на „ Мерцедес “-и. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който инспектира напредъка по строителните действия на Автомагистрала „ Европа “. Той е и лидер на листите на Коалиция ГЕБР-СДС в 25 МИР София-град и 16 МИР Пловдив-град.
„ Да върви пешком. Или другите сътрудници. Какво им вади очите 15-годишна джипка? За да минаваме по тези трасета, по тази причина го употребяваме. Ако се возиш на „ Мерцедес “ не е ужасно, само че в случай че си караш джипката и си вършиш работата, би трябвало да те разясняват. Нека ме разясняват. Всичко това е било поляни, скали и гори “, съобщи министър председателят.

„ Ако е било елементарно, другите щяха да го създали десетилетия преди този момент “, акцентира министър-председателят, като добави, че строителите на автомагистралата се радват, тъй като им е обезпечена работа. По думите на премиера най-труден за създаване по Автомагистрала „ Европа “ ще е мостът при Драгоман.

„ Как да не се веселя на това, което българите вършат и строят. Щом махат, значи сме плащали постоянно заплати. За тези, които се учудват на преднината на ГЕРБ, не е поради друго, а тъй като хората виждат какво сме създали, а другите по какъв начин са изпаднали в нервност в битката за власт. Умишлено караме по трасето, с цел да се види мащабът и какъв брой доста е направено. По цялото трасе се поставя основата в двете направления, с цел да се направи автомагистрала за българите “, сподели още Бойко Борисов.

Той поздрави строителите и уточни: „ Колеги сме. Свиркаме си, тъй като всички тези момчета години наред ни се радват, тъй като осигуряваме на българите бъдеще, а на тях работа “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР