София. Аз съм един от вас! Аз съм един от

...
София. Аз съм един от вас! Аз съм един от
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Бисер: Аз съм един от вас и ви обичам

София. „ Аз съм един от вас! Аз съм един от жителите на Бисер. Станах подобен през 2012-а година, когато дружно преживяхме една ужасна покруса. Познаваме се чудесно, а в този момент ще показва хора, които аз познавам добре и на които имам вяра безусловно “, сподели в харманлийското село Бисер ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на партията .

„ Той беше непрекъснато до нас. На минус 15 градуса. Въпреки че беше министър на вътрешните работи, се раздаваше за хората в Бисер. Подкрепяше ни и решаваше всички проблеми. Този човек, Цветан Цветанов в действителност остави сърцето си в Бисер “, сподели баба Тянка.

Пред хората в Бисер тя гордо показа своя внук Георги Христов. Той е приключил право в Софийския университет и съумял да си откри работа в известна адвокатска адвокатска фирма в София. 28-годишният юноша обаче предпочел да се върне в родния Харманли.
„ Това е пътят. Да възродим районите и да задържим младежите в България и по родните им места “, сподели Цветан Цветанов.

„ Радостина Циркова е нашият лидер в листата за 29 МИР-Хасково. Образовала се е в София и Болоня, и е работила в Брюксел. Но е избрала да се върне в България. Да работи във високотехнологична компания, тук в родината си. Въпреки че има подготовка да направи сполучлива кариера на Запад е избрала България. И заслужава нашето цялостно доверие! “, сподели още Цветан Цветанов.

„ Познавам Цветан Цветанов от няколко години, тъй като дълги години живях в Съединени американски щати. Направих сполучлив бизнес там. Живял съм в Чикаго и чудесно познавам българската емигрантска общественост там. Помагал съм на доста хора. С всичко каквото мога. Така както Цветан Цветанов е помагал на Бисер да се възроди. С Политическа партия „ Републиканци за България “ дружно ще възродим България. Ще върнем нормалността и ще създадем действителна стопанска система. А не разпределяне на държавни поръчки и харчене на нашите пари през прозореца на джипката “, сподели зам.-председателят на партията Павел Вълнев.

Хората в Бисер се възмутиха, че единствено два часа преди срещата им с републиканците от община Харманли са сложили камера за видео наблюдаване на площада.

„ Ще победим страха! Ще победим и на изборите. В Бисер, в Харманли, в Хасковска област. България също ще победи страха “, обявиха самоуверено представителите на Републиканци за България. Те направиха обща фотография с хората от Бисер. На площада с емблематичното име „ Победа “. „ Победа с бюлетината с номер 21, през 2021 година “, видя символиката Цветан Цветанов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР