София. Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще

...
София. Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще
Коментари Харесай

НИМХ: Максималните температури утре ще са от 9° до 14°, в София - около 10°

София. Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще се приближи до междинното за месеца

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно, по-значителна ще е облачността над Източна България.Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Евгения Егова. В утринните часове на обособени места в равнините и низините видимостта ще е понижена. Ще е съвсем безшумно с минимални температури най-вече сред минус 5° и 0°, в София - към минус 4°. Утре ще е най-вече слънчево, до обяд над източните региони облачността ще намалее. Ще духа слаб в Източна България до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са от 9° до 14°, в София - към 10°.

Над Черноморието облачността в утринните часове ще е забележителна, само че до към обяд ще се раздра и намалее и ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е към 7°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 3°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР