София. Ако можех да върна времето назад, пак щях да

...
София. Ако можех да върна времето назад, пак щях да
Коментари Харесай

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов: Ако можех да върна времето назад, пак щях да постъпя по същия начин, без да влизам в уговорки и да се поддавам на натиск

София. Ако можех да върна времето обратно, отново щях да постъпя по същия метод, без да влизам в ангажименти и да се поддавам на напън. Това сподели водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов в послание към жителите във връзка края на изборния ден, излъчено по 7/8 ТВ . „ Резултатите от изборите са такива, каквито е решил суверенът. Благодаря с откровеност и почитание на тези, които гласоподаваха за „ ИТН “. За мен доверието е най-ценното в човешките взаимоотношения. Доверието на тези, които гласоподаваха за „ ИТН “ в тази обстановка, при тези условия и при цялата тази среда. Вашето доверие е скъпо и задължаващо, несъмнено. От името на моите сътрудници изричам признателност и на всички, които гласоподаваха, тъй като във всяка народна власт да упражниш правото си на глас е въпрос на морал и угриженост за страната, в която живееш “, уточни Трифонов.

„ По отношение на резултата на „ ИТН “ ще кажа единствено едно. Ако можех с някаква машина на времето да върна времето обратно, отново щях да постъпя по същия метод, без да влизам в ангажименти, без да се поддавам на напън и без да Ви неистина. Това ще направя и в този момент. Ще съблюдавам всичко, което съм споделил и няма да престъпя моите думи “, добави той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР