София. Ако имахме държавен глава, а не кандидат за лидер

...
София. Ако имахме държавен глава, а не кандидат за лидер
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Ако имахме държавен глава, а не кандидат за лидер на партия и изборите бяха със седмица по-късно, нямаше да се налага в такава екстремна ситуация да взимаме решения

София. Ако имахме държавен глава, а не претендент за водач на партия и изборите бяха със седмица по-късно, нямаше да се постанова в такава рискова обстановка да взимаме решения. Това сподели министър-председателят и лидер на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в 25 МИР София-град и 16 МИР Пловдив Бойко Борисов, излиза наяве от видео, оповестено в профила му в обществената мрежа „ Facebook “ .

„ След изключителна работа на хората от екипа за преговор. След всичко това, което през последните дни направих, благодаря на ръководителя на Европейския съвет. Снощи говорихме, дружно споделихме радостната новина. Тя демонстрира взаимност. Благодаря на моите другари в Австрия – Себастиан Курц, на моите сътрудници. 1 259 728 спомагателни дози за България в идващите месеци – април, май, юни. Плюс тези над 200 000, които имаме. Е, в случай че имахме държавен глава сега, а не претендент за водач на една партия и изборите бяха единствено с една седмица по-нататък, виждате пика на вълната към този момент е надолу, имунизираните стават повече от инфектираните, оздравелите стигат броя на инфектираните, щеше да е доста по-спокойно. Нямаше да се постанова в такава рискова обстановка да приготвяме и машинното гласоподаване, и всички ограничения, да приготвяме и всичките тези решения, които взехме през днешния ден “, съобщи Борисов.

„ На проф. Мутафчийски да му е цветущ внукът – Виктор. С Венци е близко. Така че да му е жив и здрав и той на нас “, пожела Бойко Борисов във връзка раждането на внука на ръководителя на Националния действен щаб и шеф на ВМА проф. Венцислав Мутафчийски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР