София. Ако днес Каракачанов, който всяка сряда сяда отляво на

...
София. Ако днес Каракачанов, който всяка сряда сяда отляво на
Коментари Харесай

Волен Сидеров, Атака: Ако днес Каракачанов смята, че трябва да се скача на Бойко, да посочи за какво и да скача

София. Ако през днешния ден Каракачанов, който всяка сряда сяда отляво на премиера Борисов, счита, че би трябвало да се скача на Бойко, да уточни защо и да скача ”. Това написа в персоналната си страница във " Facebook " водачът на " Атака " Волен Сидеров след изявление на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Ето и целия пост във " Facebook " на Сидеров:
" Каракачанов споделил, че нямам дупе да скоча на Бойко, прочетох някъде.
Вярно е, че спрямо неговото дупе, моето е незабележимо. И все пак, с това невидимо спрямо Каракачановото, дупе, аз съм скачал на Бойко нееднократно, дори ме арестуваха по този мотив. Ако през днешния ден Каракачанов, който всяка сряда сяда отляво на премиера Борисов, счита, че би трябвало да се скача на Бойко, да уточни защо и да скача. От метър разстояние това е елементарно. Скачай, Краси! ”
Припомняме, че през вчерашния ден Сидеров прикани за оставката на Каракачанов, в случай че държавното управление желае да оцелее. Лидерът на " Атака " подлага на критика Каракачанов, че е излъгал гласоподавателите на " Обединени патриоти " за по-високи приходи, а с лека ръка изхарчи 2 милиарда за чертежи на самолети и в това време трансформира Министерството на защитата в организация за недвижими парцели.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР