София. 45-ият парламент не само показа, че не е парламент

...
София. 45-ият парламент не само показа, че не е парламент
Коментари Харесай

Българските патриоти: ЦИК предаде следващото управление на България в ръцете на Еродоган и ДПС

София. 45-ият парламент освен сподели, че не е парламент на „ смяната “, а той потвърди, че хората в него желаеха властта единствено и само за реваншизъм и персонална полза. След като си направиха заплатите по 10 хиляди лева; одобриха „ смяната Джамбазки “ в Изборния кодекс, с която от секциите отстраниха законното право на Вътрешна македонска революционна организация да има представители в секционните комисии, РИК и ЦИК, като партия с двама евродепутати; вкараха лобистки промени в няколко закона, обслужващи избрани олигархически кръгове, само че предадоха и суверенитета на страната в ръцета на един открит деспот, какъвто е Реджеп Тайип Ердоган. Цената за Росенец ще се окаже много по-скъпа на българските гласоподаватели от заплатите на няколко депутати от Демократична България. Това се показва в позиция на " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ " , изпратена от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация .

Острата им реакция идва в отговор на гласуваното късно нощес от 18 юни 2021 година, с което се дефинира броят на секциите зад граница.

Агенция " Фокус " разгласява без редакторска интервенция цялостния текст на позицията

Прави усещане, че по този начин шумно желаното право на глас от така наречен „ демократи “, „ мутри “ и „ шоумени “, и то с фокус сънародниците ни във Англия, която към този момент не е част от Европейски Съюз, и беше употребявано като претекст за отпадане на рестриктивните мерки за откриване на секции до 35, в действителност е незначително по-голям от този в Турция, която е със 121 – единствено 14 по-малко от Р Турция (135). И тук още веднъж лъсва тънкият план на носителите на „ смяната “ – връщането на Движение за права и свободи във властта.

Прави усещане също по този начин, че със същото решение, Избирателният орган, по рекомендация на Външното министерство, дефинира страни и градове, в които да не се откриват секции по разнообразни съображения, включително такива касаещи актуалната политическа конюнктура там, като в Багдад, Триполи, Дамаск и други Но в него няма и дума за Турция, без значение от потвърдено неустановения либерален режим там. За този аршин ние настоявахме при отварянето на Изборния кодекс от 45-ото Народно събрание, само че още веднъж не бяхме чути.

Ето за какво през днешния ден настъпи моментът всички тези, които гласоподаваха за това безотговорно отваряне на секциите в Турция, още веднъж подчертаваме – от 35 на 121, да дават отговор пред цяла България за какво позволяват един жигосан от света режим, който обезглави своята интелигенция, арестува учителите си, публицистите си, затвори малките екрани и вестници и обрече на заточение всеки, дръзнал да подлага на критика Реджеп Тайип Ердоган, да има право на глас в Родината ни. И последният неведнъж сподели на света за „ душевните граници “ на новата Османска империя. И същият, апропо, намерено изрича и своята поддръжка за етническата партия Движение за права и свободи. И го препотвърди по време на визитата на нейния ръководител Мустафа Карадайъ, посредством своите емисари, преди няколко дни.

Припомняме, че през 2015 година с помощта на Патриотите, секциите в страните отвън Европейски Съюз бяха лимитирани до 35 на брой. Така действително беше лимитирана и опцията в Турция хора, които нямат българско съзнание, да излизат под строй и да гласоподават безотговорно за етническата партия Движение за права и свободи. През 2017 година, още веднъж с помощта на нашето гледище и интервенция, беше въведено наложителното условие декларациите да бъдат попълвани и подписвани персонално в секциите зад граница. Още нещо, което услужливо беше пропуснато като методическо напътствие от ЦИК на предходните избори, а явно това ще остане и за тези на 11 юли, и което провокира прецедента хора, които дори не знаят по какъв начин да напишат имената си на български, да дават своя глас за бъдещото ръководство на страната.

При новата обстановка, от там могат да дойдат хиляди гласове и от мъртви души от изселници, които не се водят към този момент към регистрите на българското ГРАО и няма по какъв начин да бъдат тествани. Искате още веднъж да се върнем към годините на ръководството на Костов, когато гласовете от въпросната страна бяха шестцифрено число ли (около 300 хиляди – два пъти повече от всички дали своят вот на последните избори българи зад граница)? Че те бяха и над 100 хиляди преди да въведем ограничаването от 35 секции през 2015 година

Това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и ние БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, не можем да оставим нещата по този начин. Предупредихме с митинг пред централата на Движение за права и свободи, че България не е турска земя, нито е и част от неоосманистките „ душевни граници “ на един деспот. Очевидно още веднъж се постанова да бъдем безапелационни и в дейностите си.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР