София. 27-годишен мъж е задържан в района на София за

...
София. 27-годишен мъж е задържан в района на София за
Коментари Харесай

27-годишен мъж е задържан в района на София за разпространение на наркотици

София. 27-годишен мъж е арестуван в региона на София за разпространяване на опиати. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Полицаите от Столична дирекция на вътрешните работи подхванали през вчерашния ден акция за противопоставяне на разпространението на опиати. В населено място, покрай столицата, в миг на покупко-продажба на наркотични субстанции, чиновниците задържали дилъра, на 27 години и двама негови клиенти.

При последвалите процесуално следствени дейности, у клиентите били открити и конфискувани седем полиетиленови сгъвки с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прахуляк, а от жилището на продавача - голям брой полиетиленови пликове с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прахуляк. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваните субстанции са 26.44 грама марихуана и 78.36 грама амфетамин.

След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура, 27-годишният мъж е притеглен като обвинен по член 354 а от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа. Двамата клиенти саразпитани като очевидци и освободени. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР