София. 16 деца на медици, загубили битката с COVID-19, получават

...
София. 16 деца на медици, загубили битката с COVID-19, получават
Коментари Харесай

Над 34 000 лв. събра кампанията „За децата на героите в бяло“

София. 16 деца на медици, изгубили борбата с COVID-19, получават финансова поддръжка в навечерието на Рождество Христово. Това оповестиха от пресцентъра на Български лекарски съюз . Точно преди година, в навечерието на най-светлите празници, Български лекарски съюз, с поддръжката на Ники Кънчев, Българската асоциация на експертите по здравни грижи и доброволческите организации " Защото сме хора " и " Благодаря Ви, че Ви има " започва самодейността за финансово подкрепяне на децата на умрелите от Covid-19 медици под надпис: “За децата на героите в бяло ”.
За една година бяха събрани 34 700 лева С тях ще бъдат подкрепени 16 деца сред 4 и 17 години.

„ С цел бистрота, всички събрани средства от самодейността бяха разпределени от Българския лекарски съюз и Ники Кънчев към децата на умрелите български медици.
Всяко дете получава финансова поддръжка от над 2 100 лева
В навечерието на светлите празници е мъчно да намериш разтуха, когато ориста е белязала вечно детските души. Инициативата „ За децата на героите в бяло “ не може да върне най-ценното: бащата на децата им, майката в фамилията. Може обаче да даде път на положителното и човешкото във всеки от нас.
Благодарим на всички донори, компании и частни лица, които протегнаха ръка в тежък миг. Благодарение на Вас се надяваме да подарим усмивка и разтуха!
Защото единствено дружно можем да се оправим! “, показаха от БЛС.

Кампанията остава отворена и всеки, които желае да се включи, може да направи подаяние на:
Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: УниКредит Булбанк АД
IВАN: BG55UNCR70001523991300
BIC: UNCRBGSF
Основание: МЕДИЦИ COVID-19
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР