София, 13 юли 2021 г. - Горещото предложение на WINBET

...
София, 13 юли 2021 г. - Горещото предложение на WINBET
Коментари Харесай

Награден фонд от 5000 лв. очаква победителите в слот-турнира на WINBET с игрите на AMATIC

София, 13 юли 2021 година - Горещото предложение на WINBET за тази седмица е слот-турнирът с общ награден фонд 5 000 лева с всички игри на налични на уеб страницата.

До 19 юли 2021 година в това число всички дейни консуматори на уеб страницата winbet.bg, които изберат да се забавляват със заглавията на Amatic ще могат да вземат участие в разпределението на премиите - кеш бонуси без депозит за още занимания на уеб страницата на WINBET.

Макар неотдавна да участват в каталога на
winbet.bg, са добре познато име измежду феновете на качествено iGaming наличие. Силно повлияни и издържани в най-хубавите обичаи на конзолните игри, заглавията на основаната в Австрия компания оферират разнородни прекарвания - от ярката, класическа визия на игра като Hot Scatter или стилният дизайн на Merry Fruits, до фентъзи приключението Arising Phoenix и ретро-закачките на Billyonaire, всички заглавия изцяло подхождат на усета на българския консуматор, който WINBET добре познава.

За да завоюват премиите в шампионата, играчите би трябвало да слагат квалифициращи
залози на игрите на Amatic в уеб страницата winbet.bg, за които ще събират точки. Квалифициращия залог за този шампионат е единствено 40 стотинки, а за всеки 10 лева в сложени залози, участниците ще печелят по една точка. Точките пък ще служат за класиране на участниците след края на шампионата и първите 50 от тях ще си поделят общия награден фонд от 5000 лева в кеш бонуси. Шампионът в шампионата ще завоюва кеш бонус от 1500 лева, вторият в класацията ще прибере 1000 лева, третият - 500 лева в кеш бонус за залози и така нататък

Кеш
бонусът може да бъде употребен за още занимания с игрите на Amatic в уеб страницата winbet.bg, като след разиграването на цялостната стойност на бонуса, всички възможни облаги ще бъдат добавени в изтегляемия баланс и играчите и могат да бъдат позлвани или изтеглени без никакви ограничавания.

Всички детайлности за разпоредбите на шампионата са.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР